Der er ikke indlagt nogen video

Nyheder og andre informationer

Citroën veteraner på markedspladse efteråret 2018

Efter sommermarkedet i uge 27 med over 110 stadeholdere, og 78 heste til kåring, var efterårsmarkedet 14. - 16. september 2018 også et et godt besøgt marked - med mere end 90 tilmeldte kræmmere og udstillere -og der var tilmeldt over 75 heste til kåring.

Efterårets garde blev Ruds Vedby Garden der besøgte os lørdag d. 15. september. Garden startde ved XL Byg i Østerled kl. 10.10 og gik igennem byen, hvor den ankommer til markedspladsen kl. ca. 10.45. 

Borgmeste Martin Damm, Kalundborg Kommune åbnede markedsdagen, og da det også var Martin Damm der åbnede sommermarkedet, blev det så også ham, der slutte vores markeder 2018.

En lang række flotte heste shows mv. blev afholdt søndag - ligesom vi fik besøg at den lokale Citroën veteranbilklub.

Den ene, og største lysmaster på markedesplads, måtte nedtages p.g.a. råd, umidelbarte efter sommermarked. Den var 14 mtr. høj og gav en god oplysning af området.Vi kan ikke undvære en belysning af markedsplads på efterårsmarkedet - både for de kræmmere og udstilleder der bor på plads i markedsdagene, men også af sikkerhedsgrunde. Nu håber vi, at Kalundborg Kommune hurtigt kan få rejst en ny mast til belysning. 

Gørlev d. 22. september 2018