Morgenstemning efterår 2021

Gørlev Hesteskue er klar til hestekuer i 2022

Der er igennem årene udstillet og kåret rigtig mange heste i Gørlev. Og vi har den store glæde, at mange udstillere /avlere er kommet hos os igennem rigtig mange år.

Ændringer ved tilmelding

På vores møde med racerepræsentanterne i novemder 2021 - blev det besluttet at ændre i tilmeldingerne til vores hesteskuer. 

Det er stadig gratis at deltage på hesteskue, men som noget nyt har vi indført et administrationsgebyr på kr. 100,00 pr. hest. Dette gebyr indbetaler du direkte til Gørlevudvalget - samtidig med at du tilmelder din hest til din racerepræsentant.

Læs hvordan på tilmeldingsblanketten.

Hvis din hest på skuedagen godkendes af dyrlægen, og deltager ved hesteskuet, så vil gebyret blive tilbagebetalt efter skuet.

Hvis hesten ikke fremstilles - eller sendes hjem af dyrlægen, så tilbagebetales gebyret ikke - men tilfalder Gørlevudvalget.

 

Enkelte race/avlsforeninger kan også have et tilmeldingsbebyr., spørg i din avlsforening

Racer der kan deltage: Belgier, DSP, Haflinger, Islænder, Knabstrupper, Jydsk hest, New Forest, Shetlænder, Tinker, Welsh, Mini Heste, men der sker stadig ændringer i de deltagne racer - så spørg hos racerepræsentanterne.

Har du lyst til også at deltage med din hest - så kontakt din avlsforening, der kan du også få oplysning om eventuel betaling/gebyr for tilmelding.

Er du i tvivl om, hvor du finder din avlsforening , så kan vi sikkert hjælpe dig. 

Er din hesterace ikke iblandt de nævnte - så kontakt os, måske kan vi hjælpe.

HESTEKONTORET 

Johnny Skouenby

Telf. 40 14 34 07

E-mail: johnny@skouenbye.dk